Interview LifestyleXperience

  

Black Angus verovert regio Den Haag!

En dan hebben we het niet over een Noorse Viking of een Ierse Warlord maar een Noord-Amerikaans rund dat een [h]eerlijk leven heeft gehad en daarvoor ons als dank het lekkerste stuk rundvlees ter wereld levert! De echte kenners rijden er al maanden voor naar kwaliteitslagers Offers & Offers aan de Frederik Hendriklaan 116 in het Statenkwartier. Nu is het tijd om ook u kennis te laten maken met een superb stuk rundvlees met een eerlijke ouderwetse smaak!

Het Black Angus beef is een geweldig stuk rundvlees dat afkomstig is van Noord-Amerikaanse runderen die altijd in de wei lopen. Ze worden diervriendelijk en vrij van alle hormonen gefokt. De laatste 120 tot 180 dagen komen ze op een zorgvuldig uitgebalanceerd graandieet waardoor het rundvlees heel fijn wordt doorregen en daardoor ontstaat rundvlees van een unieke kwaliteit en ongekende smaak.

Niet alleen eigenaar John Vink van Offer & Offers is lyrisch over de ongekende smaak van zijn ‘mooi en eerlijk’ rundvlees. Ook klanten beschrijven de smaak als ‘van ouds’,.. en komen de volgende dag terug met smaakvolle recensies. Offers & Offers levert het Black Angus Beef niet alleen aan de horeca voor hoogwaardige sterrengerechten, ook gerenommeerde Haagsche keukens zetten dit koninklijk stuk rundvlees aan hun gasten voor. Tijd voor een smaak test!

Sudderlappies a la Marianne!

Als journalist krijg je niet vaak een uitnodiging bij de kwaliteitsslager thuis. Maar dit keer kon ik de verleiding niet weerstaan. Mevrouw Vink [ik mocht Marianne zeggen] staat in de keuken. Het menu was eenvoudig,.. een stamppot sperziebonen,.. met Black Angus draadjesvlees in een rijke jus. Een toost met een witte wijn,.. en dan snel opscheppen,.. een kuiltje voor de jus en een groot stuk vlees. Mijn vork prikt de eerste hap bij elkaar. Die eerste hap,.. dat moet u herkennen!

WAUWH!!

Zo smaakte draadjesvlees vroeger bij die tante of bij oma,.. [terwijl ik dit schrijf, loopt het water weer in mijn mond en schiet die rijke smaak weer over mijn tong.] Zo smaakt eerlijk vlees,.. vol van smaak en ongekend mals valt het op mijn vork uit elkaar. Nogmaals WAUWH! We kijken elkaar aan, knikken instemmend en eten bijna zonder praten door. Mijn bord is te snel leeg;.. of ik nog wat wil?? "Ja, natuurlijk" riep ik iets te enthousiast. Later bij het afscheid aan de deur krijg ik een Tuperware bakje mee; “een restje voor morgen,..” zegt de vrouw des huize. Met een grote glimlach loop ik naar de auto en snuif de frisse buitenlucht op; Ik voel mij een bevoorrecht mens!

Black Angus Beef van kwaliteitsslager Offers & Offers.

Gekroonde topkwaliteit!

Over wie men schrijft,.. de blijft!

Een heel leuke bijkomstigheid van een kwaliteitsslager is dat je regelmatig in nieuws verschijnt. Zo stond er een pagina's groot artikel over de prijswinnende worst in de rij binnen,.. en gebruiken verschillende media en vakorganisaties het Offers & Offers zakelijk vakmanschap als voorbeeld voor verantwoord zaken doen.

Zo blijkt maar weer eens dat gekroonde kwaliteit voor iedereen aanstekelijk is. En dat geldt dus niet alleen over onze prijswinnende rookworst, leverworst, Spare Ribs, broodjes of versmaaltijden.

Elsevier - 1